Contact opnemen

Contact belastingdienst

Voor fiscale vragen kunt u contact opnemen met de belastingdienst op het nummer: 0800 – 0543

De belastingdienst is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 20.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Houd uw Burgerservicenummer / sofinummer bij de hand. Dit staat op uw paspoort, loonstrook en rijbewijs.

De belastingdienst doet haar uiterste best u zo goed mogelijk te helpen. Op de website van de belastingdienst maar ook op onze website staat veel informatie. Het kan dus goed zijn dat de antwoorden op uw vraag wellicht al zijn uitgewerkt op onze website.

Lees daarom onze website goed door of gebruik de zoekfunctie. Zou neemt de druk op de service dienst van de belastingdienst af!

Ons doel

We zullen altijd onze uiterste best doen zo veel mogelijk info op een zo makkelijk mogelijke manier te beschrijven. Op de website van de belastingdienst staan bepaalde dingen moet moeilijke termen uitgelegd. Wij hebben als doel genomen om al deze onderwerpen zo eenvoudig mogelijk aan u uit te leggen. In de taal die u begrijpt.

Contact opnemen met ons

Heeft u vragen en of opmerkingen over de website dan verzoeken wij u vriendelijk onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij zullen indien nodig zo spoedig mogelijk reageren.

  Bedrijfsnaam
  Naam (verplicht)
  Adres
  Postcode
  Woonplaats
  Land
  Telefoon number
  Email (verplicht)
  Onderwerp
  Bericht(verplicht)
  Voeg mij toe voor de nieuwsbrief
  Contact opnemen