Inloggen Mijn Overheid

Delen:

Op Mijn Overheid kunt u inloggen om alle berichten te zien van zowel de landelijke overheid als de regionale overheid. Hiervoor hebben ze een speciale berichten box gemaakt waar alle berichten in terecht komen.

Inloggen Mijn Overheid

U kunt inloggen door te gaan naar Mijn.Overheid.nl of door op onderstaande knop te drukken.

Controleer ten alle tijden bij het inloggen of de juiste link bovenaan staat in uw browser! “Mijn.Overheid.nl” en de webpagina is voorzien van een slotje voor de link.

Doel berichten box

Het doel van de berichten box is al uw post digitaal aan te leveren. Zo ontvangt u berichten sneller en hoeft u alle brieven van de overheid niet meer in grote mappen thuis te bewaren en kunt u deze overal inzien (ook onderweg).

Berichten die ik kan verwachten

Dit is heel uitgebreid, dit kunnen brieven zijn van uw auto APK, brieven van de gemeente maar ook brieven van de Belastingdienst.

Inloggen Mijn Overheid met DigiD

Het is verstandig om in te loggen met uw DigiD, mocht u deze nog niet in bezit hebben bekijk dan de uitleg hoe u deze kunt aanmaken.

Uw gegevens inzien

U kunt via de login van Mijn Overheid ook de gegevens inzien die de overheid van u heeft. Denk hierbij aan bijvoorbeeld uw adres gegevens, BSN nummer en de voertuigen die u volgens de overheid in bezit heeft. het is raadzaam om geregeld deze gegevens te controleren.

Alles bij de hand

Door deze berichten box van Mijn overheid heeft u ten alle tijden de brieven/berichten bij de hand! U hoeft deze niet thuis handmatig terug te zoeken in de mappen met brieven.

Minimale leeftijd Inloggen Mijn Overheid

De minimale leeftijd die je moet hebben om van deze dienst gebruik te maken is 14 jaar. Hiervoor dien je wel een BSN nummer te hebben en te beschikken over een Nederlandse nationaliteit. Het is ook mogelijk om op het systeem in te loggen als u woonachtig bent in Nederland en de beschikking heeft over een DigiD.

Inloggen Mijn overheid