Contact opnemen

Wil je contact opnemen met de Belastingdienst? Hieronder staan de gegevens van de Belastingdienst. Onderaan staat ook ons mail adres voor contact met de beheerders van deze website. (Wij zijn zelf echter geen onderdeel van de Belastingdienst)

Contact belastingdienst

Het is via verschillende manieren mogelijk om contact op te nemen.

Belastingdienst bellen

Voor fiscale vragen kunt u contact opnemen met de belastingdienst op het nummer: 0800 – 0543

De belastingdienst is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 20.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Houd uw Burgerservicenummer / sofinummer bij de hand. Dit staat op uw paspoort, loonstrook en rijbewijs.

Het is ook mogelijk om via een Tolk te bellen met de Belastingdienst, wil je bijvoorbeeld gebruik maken van een gebarentolk of iemand die geschreven teksten voor je voorleest? Gebruik dan de KPN Teletolk.

Belastingdienst mailen

Aan het mailen met de Belastingdienst zitten veel risico’s, je kent waarschijnlijk wel de nep mails die je krijgt dat je nog wat moet betalen. Daarom is het niet mogelijk om zomaar te mailen met de Belastingdienst! Het is wel mogelijk om te mailen als de Belastingdienst je hier een speciaal e-mail adres voor geeft.

Wil je liever typen dan bellen? Gebruik dan bijvoorbeeld de Instagram van de Belastingdienst, hier kun je via de DM ook vragen stellen aan de Belastingdienst. Maar ze zijn ook actief op bijvoorbeeld Twitter en Facebook.

Contact Belastingdienst via Social Media

De Belastingdienst is ook actief op Social media. Een tijd geleden hebben ze hier zelfs een speciaal team voor aangenomen. Het is mogelijk je vragen via deze diensten te stellen aan de Belastingdienst. Dus wil je liever typen dan bellen? Gebruik dan de social media van de Belastingdienst.

De grootste reden dat de Belastingdienst hiermee is begonnen is om ook de jongeren te kunnen bereiken. Voor jongeren is de stap naar het bellen van de Belastingdienst vaak groot. Jongeren zitten veel op Social media. Om het contact makkelijker te maken is de Belastingdienst ook begonnen met het reageren op DM’s van zijn/haar accounts.

Snelheid van reageren

De belastingdienst doet haar uiterste best u zo goed mogelijk te helpen. Op de website van de belastingdienst maar ook op onze website staat veel informatie. Het kan dus goed zijn dat de antwoorden op uw vraag wellicht al zijn uitgewerkt op onze website.

Lees daarom onze website goed door of gebruik de zoekfunctie. Zou neemt de druk op de service dienst van de belastingdienst af!

Ons doel

We zullen altijd onze uiterste best doen zo veel mogelijk info op een zo makkelijk mogelijke manier te beschrijven. Op de website van de belastingdienst staan bepaalde dingen moet moeilijke termen uitgelegd. Wij hebben als doel genomen om al deze onderwerpen zo eenvoudig mogelijk aan u uit te leggen. In de taal die u begrijpt.

Contact opnemen met Belasting-dienst.nl

Heeft u vragen en of opmerkingen over de website dan verzoeken wij u vriendelijk onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij zullen indien nodig zo spoedig mogelijk reageren.

Neem contact met ons op:

Je kunt contact met ons opnemen door te mailen naar: contact(apenstaartje)informatie-website.nl Stel hierop geen vragen die voor de Belastingdienst zijn! En deel al helemaal geen persoonsgegevens!
We doen ons best binnen 24 uur contact met je op te nemen!

Contact opnemen