Over belasting-dienst.nl

Welkom op de website van www.belasting-dienst.nl, hier kan jij als particulier of ondernemer veel informatie vinden zoals inkomstenbelastingen, heffingen, hypotheken en onderneming vragen.

Particulier
Als particulier kan jij veel fiscaal voordelig uit de kosten komen door slim te vergelijken met overwegingen die jij gaat maken in de toekomst. Stel je gaat misschien volgend jaar een nieuw huis kopen is vaak aantrekkelijk wat fiscaal voordelig om vooraf goed te kijken hoe jouw aankoop gaat financieren, maar ook verder vooruit te kijken in de toekomst. Vaak is goedkoop een duurkoop en zeker als met de belastingen te maken heeft.

Ondernemer
Stel je begint een nieuwe onderneming is alweer fiscaal voordelig om vooruit te kijken wat voor kosten jij gaat tegen komen zoals btw en inkomstenheffing, maar ook jij aan eigen pensioen denken om later zorgeloos van het leven kan genieten. Veel ondernemers denken eerst aan de bedrijf en inkomsten, maar vaak worden andere zaken vergeten zoals personeel en premie volksverzekeringen waar veel geld mee gemoeid gaat. Hier op de website van belasting-dienst.nl kan jij als ondernemer vele tips vinden om fiscaal fris aan de bak nu en in de toekomst.

Particulier

Heb je als Particulier vragen over de Belastingdienst? Neem dan een kijkje op onze Particulier pagina!