Uitbetaling Toeslagen 2022

Benieuwd naar de datums van de Uitbetaling van je Toeslagen 2022? In de tabel hieronder staan deze datums op gesomd.

Meerdere toeslagen

Mocht u meerdere toeslagen krijgen worden deze apart uitbetaald, het kan hierdoor zo zijn dat de betalingen op andere tijden op je rekening worden bijgeschreven. Maar het staat altijd uiterlijk voor 24:00 uur op je rekening.

Datums Uitbetaling Toeslagen 2022

DagUitbetaald opToeslag over
Vrijdag20 mei 2022Juni 2022
Maandag20 juniJuli 2022
Woensdag20 juliAugustus 2022
Maandag22 augustusSeptember 2022
Dinsdag20 septemberOktober 2022
Bron: Belastingdienst.nl

Inloggen Mijn Toeslagen 2022

Wil je inloggen op je mijn toeslagen account om een aanpassing te maken of om je gegevens in te zien? Gebruik dan onderstaande knop om naar de login pagina van Mijn Toeslagen te gaan.

Het is ook mogelijk om voor iemand anders in te loggen. Dit gaat dan met een machtiging op de pagina over Mijn toeslagen leggen we je uit hoe je dit kunt regelen.

Wil je meer informatie over het inloggen? Bekijk dan onze Inloggen Mijn Toeslagen pagina! Hierop geven we een aantal handige tips en leggen we je uit waar je het systeem voor kunt gebruiken.

Rekening wijzigen

Na het inloggen is het ook mogelijk om je rekeningnummer aan te passen. In het menu met de naam “Wijziging doorgeven” is dit mogelijk onder het kopje Administratie. Indien u hier uw rekeningnummer aanpast, wordt deze gebruikt voor alle uitkeringen en ook voor eventuele teruggave van inkomstenbelasting en de zorgverzekeringswet (Zvw). Daarom is het belangrijk dat je alleen je rekeningnummer aanpast als dit ook geen problemen oplevert!

Uitbetaling Toeslagen